<address id="xnfdl"><listing id="xnfdl"><menuitem id="xnfdl"></menuitem></listing></address>

<address id="xnfdl"></address>
<address id="xnfdl"><nobr id="xnfdl"><meter id="xnfdl"></meter></nobr></address>
<address id="xnfdl"><listing id="xnfdl"><meter id="xnfdl"></meter></listing></address>

<address id="xnfdl"></address>
WAP手機版 RSS訂閱 加入收藏  設為首頁
外語考試
當前位置:首頁 > 外語考試

2017專四真題參考答案

時間:2017/4/28 19:42:17   作者:星火英語   來源:星火英語   閱讀:172   評論:0
內容摘要:2017專四剛剛落下帷幕,大家是否對專四的答案十分好奇并期待呢?那么為了滿足大家的好奇心和極其想要對照參考答案的愿望,小編為大家獻上新鮮出爐的2017專四參考答案,供大家參考~PartⅠ DICTATIONLearning Sympathy A big part of being...

2017專四剛剛落下帷幕,大家是否對專四的答案十分好奇并期待呢?那么為了滿足大家的好奇心和極其想要對照參考答案的愿望,小編為大家獻上新鮮出爐的2017專四參考答案,供大家參考~

 

 

PartⅠ  DICTATION

 

Learning  Sympathy

 

    A big part of being human is feeling sympathy, / but how early on in our lives do we learn this? / Scientists find that babies respond to other people / by crying when other babies cry. / However, babies can’t distinguish between themselves and others / until they’re eighteen to twenty months old. / Toddlers start to show concern for others around this time. / Kids also begin to do things like comforting other people. / And by the time they’re three, / most children will try to protect a victim in a fight.

 

 

 

 

 

PartⅡ LISTENING COMPREHENSION

 

SECTION A TALK

 

1. aphysical classroom

2. acoherent concept

3. personalizedcurriculum

4. (more) meaningful practice

5. feedback

6. collaborative learning

7. questionand answer

8. fundamental human right

9. lifelonglearning

10. innovation

 

SECTION B  CONVERSATIONS

 

1.      What’s wrong with the man’s computer?

答案:A. It has wiped the data from the flash drive.

 

2.      How will the man be compensated if the computer can’t be fixed?

答案:C. Get a new computer.

 

3.      How did the man feel about the woman’s offer of compensation?

答案:D. Dissatisfied.

 

4.    When will the service engineer come to fix the computer?

答案:B. After 8:30 tomorrow morning.

 

5.    What is the man’s phone number?

 答案:A. 6574-3205.

 

6.      What should we do if our neighbors didn’t reach out?

答案:B.Introduce ourselves first.

 

7.      Which is the best way to handle a noisy neighbor?

答案:C.Give him a reason to stop.

 

8.      What should we do if we have a nosy neighbor?

答案:D.Don’t answer their questions.

 

9.      How long do we expect our neighbors tostay?

答案:B. Five to ten minutes.

 

10.  Where can we get more information on this topic?

答案:D. CBS news website.

 

 

 

Part III  LANGUAGE USAGE

 

 

11.B. Whatever

12.A. on which

13.C. women drivers

14.B. present event for tentativeness

15.D. make a suggestion

16.B. disappointment

17.D. would later make

18.C. to have been created

19.A. would have been...had been

20.C. that

21.B. characters

22.D. ensure

23.B. relieve

24.A. releases

25.C. indicative

26.B. eye

27.A. critically

28.C. on

29.D. bound

30.A. invariably

 

 

Part IV CLOZE

 

 

31.[F]implications

32.[N]single

33.[B]barely

34.[L]online

35.[C]demise

36.[M]rising

37.[I]naturally

38.[G]leaf

39.[H]lost

40.[J]object

 

 

 

Part V READING COMPREHENSION

 

 

 

SECTION A MULTIPLE CHOICEQUESTIONS

 

 

PASSAGE ONE

 

41. In Para. 4, the phrase “hit the jackpot” means               according to the context.

答案:C. broke one of the objects

 

42. It can be concluded from Paras. 5 and 6 that              .

答案:D. people hold entirely different views on the issue

 

43. How did the author feel about the treasure from the Atocha (Para. 7)?

答案:A. She was glad that people can have a chance to see the treasure.

 

PASSAGE TWO

 

44.It can be learned from the beginning that Miriam’s attitude towards love between her and Paul is              .

答案:C.pessimistic

 

45.The narration in Para.3 tells us that Miriam had all the following feelings EXCEPT              .

答案:A. delight

 

46.Which of the following statements is CORRECT about the family’s response to Paul’s mockery?

答案:B. Every member except Miriam was amused.

 

PASSAGE THREE

 

47. Why does the author give two examples in Para.2?

答案:A. To show that literacy is interpreted in different ways.

 

48. According to the author, the following are some of the defining features of literacy EXCEPT             .

答案:D. independent

 

49.Which of the following statements about reading and writing is CORRECT?

答案:C. Reading often requires more immediate interaction than writing.

 

50. What do the last two paragraphs mainly focus on(Paras. 10 and 11)?

答案:B. Effects ofilliteracy and associated problems.

 

SECTION B SHORT ANSWERQUESTIONS

說明:簡答題答案不唯一,意思對即可。

 

PASSAGE ONE

 

51. What does This in Para. 2 refer to?

答案:Leprechauns’ treasure hoard.

 

52. Why did Fisher have to battle in the courtsafter he found the treasure (Para. 4)?

答案:Becausehe was sued for the ownership of the find.

 

PASSAGE TWO

 

53. Why did Miriam wear a new net blouse on Sunday afternoon?

答案:Because she wanted to look beautiful and arouse Paul’s attention.

 

54. What is the meaning of the sentence “... he would spare neither himself nor anybody else” in Para. 5?

答案:He would do something cruel to himself and people around.

 

PASSAGE THREE

 

55. Explain the meaning of the last sentence of Para.11 according to the context.

答案:Illiteratepeople may also have knowledge and wisdom.

 

 

 

 

Part VI WRITING

 

參考范文

 

With intelligent machines to do the thinking, will our brains get lazy?

    

     Nowadays, people are enjoying one of the greatest technological boom times in human history. Many aspects of people’sdaily life have undergone considerable changes because of the recent development in artificial intelligence. In spite of many benefits brought by intelligent machines, it has been concerned that our brains will get lazy with intelligent machines to do the thinking. In my opinion, artificial intelligence will help our brains get more creativeinstead.

 

    Artificial intelligence has already made its way into our work field and completely renovated people’s lifestyle. Admittedly, a lot of work has been done by intelligent machines. It seems that the function of people has been weakened and people’s brain has been replaced.As a matter of fact, thanks to artificial intelligence, people can expand their creative energy and add new varieties. Simply speaking, when people are free from tedious, repetitive, sometimes even dangerous and risky work, the work efficiency has undoubtedly been improved. As a result, people can spare more time to do what they want and pursue what they dream of, which is the premise of creativity. Moreover, creativity stems primarily from knowledge and thinking. Once people have opportunities to do more thinking and learn more knowledge, their intelligence would be enhanced rather than weakened.

 

    Actually, intelligent machines are the exhibition of people’s high degree of creative power.No matter how technologies develop, it should be noted that technologies should bepeople-oriented, and then we may embrace a more enlightening and intelligent society.

 

說明:以上答案僅供考生估分參考使用.


Copyright ©2017 www.cseurope.net
梦想彩票 杞县 迪庆 赵县 珠海 宜都 淮安 湖南长沙 定安 忻州 舟山 沭阳 广汉 宿迁 阿里 芜湖 澄迈 漳州 建湖 巴彦淖尔市 永新 怀化 海拉尔 嘉兴 眉山 高雄 朔州 秦皇岛 仁寿 保山 莱州 苍南 东营 晋中 东营 邢台 临汾 桐乡 玉环 黄冈 临汾 迁安市 台山 安岳 沧州 宁波 呼伦贝尔 改则 荣成 晋江 焦作 亳州 河源 馆陶 瓦房店 陇南 东营 宁波 邯郸 温岭 阿勒泰 济南 娄底 长兴 铜川 定安 林芝 仁怀 西藏拉萨 云浮 瑞安 自贡 乐平 滕州 龙岩 泗阳 宜宾 神木 大庆 海宁 招远 湖南长沙 滨州 新沂 定西 巢湖 博尔塔拉 鄂尔多斯 江门 靖江 乳山 濮阳 临夏 中卫 台湾台湾 焦作 儋州 金坛 黑龙江哈尔滨 台湾台湾 宜昌 潜江 自贡 海门 简阳 临汾 新余 大丰 黔东南 蓬莱 灌云 佛山 潮州 永康 六盘水 定西 黄山 潍坊 佛山 石嘴山 甘肃兰州 阜新 宝鸡 红河 巴中 莱州 安吉 四川成都 如东 章丘 泉州 安阳 淄博 宁波 廊坊 台山 四川成都 定州 武安 简阳 瑞安 鞍山 海丰 金华 防城港 莱州 黔东南 定安 唐山 神木 大连 滁州 灵宝 烟台 赤峰 淄博 东台 普洱 岳阳 湖北武汉 海丰 广州 葫芦岛 江西南昌 唐山 河源 朔州 临沧 通化 宿迁 枣庄 启东 垦利 湛江 揭阳 济源 天门 固原 青海西宁 济南 溧阳 洛阳 任丘 黔南 辽源 四平 徐州 赤峰 江西南昌 甘孜 扬州 吐鲁番 聊城 保定 山西太原 赤峰 肥城 许昌 宜昌 仙桃 晋中 安吉 巴彦淖尔市 梅州 株洲 鹤岗 肇庆 大丰 江苏苏州 山南 玉溪 唐山 高雄 龙口 克拉玛依 惠州 禹州 聊城 乌海 如皋 乌兰察布 泰州 溧阳 周口 德州 琼中 保定 温岭 三明 蓬莱 呼伦贝尔 武安 长葛 阿里 常德 台湾台湾 正定 海丰 庄河 迁安市 攀枝花 遵义 文昌 东阳 桂林 柳州 荆门 孝感 蚌埠 普洱 无锡 凉山 昭通 慈溪 文山 呼伦贝尔 金华 扬州 东营 宿州 岳阳